Paal Christian Farmen i Forbundets utviklingsgruppe for dommere

Forbundet tok tidligere i høst ut 12 stk dommere i sin utviklingsgruppe for sesongen 2015-2016. Det var et stort antall nominerte kandidater, så nåløyet var trangere enn noen gang. Det er derfor gledelig for Rogaland og ikke minst for Stavanger Hockey at Paal Christian Farmen (17) er tatt ut i forbundets utviklingsgruppe for dommere.

Det er dommeransvarlig i Forbundet Morthen Wikstrand og Geir Thomas Olsen som har gjennomført uttaket og leder programmet for utviklingsgruppen. Dommerne som er tatt ut er fra 24 og ned til 17 år, og er stort sett Forbundsdommere og Forbundsdommeraspiranter, men også et par kretsdommere har fått muligheten. Paal Christian Farmen får sin første kamp i U20 serien som linjedommer i kampen mellom Vålerenga og Storhamar på Jordal 5/12. Og sin første 2. divisjonskamp dagen etter i oppgjøret Jutul- Gjøvik.

Det er kun 3 klubber i landet som har fått med to dommere i utviklingsgruppa, og det er: MS, Storhamar og Lyderhorn. Så gratulerer også til Lyderhorn.

Dermed har Rogaland og Hordaland fått med 3 av 12 plasser å årets utviklingsgruppe, noe som er gledelig da begge kretsene har jobbet bevisst med å sette dommergjerningen på dagsorden. Og begge kretser hadde også god deltagelse på Forbundets Elitecamp for dommere på Hamar i sommer. Så forhåpentligvis vil vi se enda flere unge lovende dommere fra regionen framover.