Trenerutdanning

Rogaland Ishockeykrets inviterer til trenerkurs i ishockey
Til klubb/lagledere i Rogaland Ishockeykrets (med invitasjon til Kristiansand og Hordaland) og kontaktpersoner for utdanning i klubber. Informasjon om innføring av obligatorisk trenerutdanning er lagt ut på hockey.no og sendt ut til klubber.
Iht. krav og obligatorisk trenerutdannelse så har vi i Rogaland Ishockeykrets planlagt “Intro/grunnleggende trenerutdanning” så tidlig som mulig sesong 12/13 (oktober/november). Det er viktig å gi kompetanse så tidlig som mulig for nye potensielle trenere. For “Trener I trenerutdanning” så ønsker vi å starte og gjennomføre dette i januar/februar 2013 .
For at vi i Rogaland Ishockeykrets skal klare å koordinere og få gjennomført dette, så ønsker vi at ansvarlige ledere i klubbene/lagene gir en tilbakemelding på følgende:

  • Navn på trenere, med trener trinn og hvilke lag de trener.
  • Antall deltagere, med navn til “Intro/grunnleggende treneropplæring”. Frist innen 21. oktober.
  • Antall deltagere, med navn til “Trener 1 trenerutdanning”. Frist innen 30. november. Send svar til roar.vigre@olenbetong.no innen angitt dato.

Introkurs Kurset gjennomføres på klubb- og kretsnivå Kursleder: Kjell Erik Myreng, DNSH Forkunnskap: Interesse og trenerfunksjon i klubben Omfang: Én dag Trener I Kurset gjennomføres i regi av krets Kursledere: Kjell Erik Myreng Forkunnskap: Introkurs eller minimum fire års spillererfaring på seniornivå. Ev. spørsmål kan rettes til Roar Vigre mob.nr. 48 88 99 35 eller Kjell Erik Myreng mob.nr. 41 51 26 14 Pris for deltagelse er ikke satt.