Test-vindu III sesongen 14/15

Test-vindu III sesongen 14/15 – frist 18.01.15.

Kretsen minner om at Test vindu III har rapporteringsfrist 18/1, så viktig at lagene planlegger dette inn så man får god tid på gjennomføring og rapportering. Mer info om dette finner man på forbundets sider.

Meldingen under er informasjon om testene fra sportssjef, Petter Salsten i forbundet:

Alle våre landslag har nå nettopp kommet hjem fra internasjonale kamper, og erfaringene derfra er blant annet at vi ikke kan legge bort fokuset på fysisk kapasitet. Og sammen med både jul og opphold i seriespill – er det tid for testing. Alle testene i vårt test-batteri skal gjennomføres (minus 3000m), både fys og is. Dette gjelder lag som spiller i A-seriene for U14 til U20. Fristen for å ha gjennomført, og sendt inn resultatene, er søndag 18. januar 2015.

Disse testene, og NIHF’s Utviklingstrapp, er ment som et hjelpemiddel for spillere og trenere til å kvalitetssikre egen utvikling fra et tidspunkt til et annet. Å sammenligne spiller mot spiller i ungdomshockeyen er lite hensiktsmessig, ettersom det er så store forskjeller på biologisk og kronologisk alder fra den ene utøver til den andre. Vi oppfordrer derfor heller klubbene til å benytte testverdiene inn i den individuelle spillerutviklingen, gjerne som et tema i individuelle spillersamtaler, hvor mål, krav, konsekvens og tiltak framover diskuteres. Elektronisk skjema for desember-testene kan lastes ned på forbundets hjemmeside. Det utfylles fullstendig og komplett før innsendelse.

Skjemaet sendes på mail til ps@hockey.no. Det finnes også informasjon om de fysiske testene på hjemmesiden, samt istestene hhv hurtighet, teknikk og puckkontroll. Har dere spørsmål rundt testingen så ta kontakt med Sportssjef Petter Salsten på 901 98 920, eller pr mail på ps@hockey.no.