Bergen Ishockeyklubb seriemester i U16 B SørVest serien

Bergen Ishockey klubb sikret seg seriemestersskapet i U16 B SørVest serien søndag 12/4.

Laget er seriemester før den siste kamphelgen. Bergen hadde tre hjememkamper i helgen mot Stavanger 2, som var det eneste laget som kunne ta igjen Bergen. Helgen endte med to seire og et tap for Bergen etter at laget viste usedvanlig gode “come-back” evner, og ikke minst spill til sirenen går.

I lørdagens første kamp ledet Stavanger 2 både 0-4 og 4-6, men når kampen var slutt så stod det 9-6 til Bergen. I kamp 1 på søndagen er det Stavanger 2 som er best, og etter at Bergen leder 2-1 til første pause er Stavanger 2 foran med 3-4 etter til 2. pause, en ledelse Stavanger 2 holder og vinner til slutt 6-4.

I søndagens andre kamp mellom Bergen og Stavanger 2, er det nok en gang en jevn affære og det står1-1 etter 2 perioder. Så går Stavanger opp i 1-3 og det ser ut som serien skal være litt åpen fortsatt fram mot siste kamphelg. Med to minutter igjen på klokka så tar BIK “time-out” hva som ble sagt i de respektive lags “time-out” vites ikke, men Bergen klarer det utrolige å score 3 ganger på 35 sekunder !!!!! Vinner kampen 4-3 og er dermed suverene seriemestere i U16 B SørVestserien. Og siste kamphelg blir en transport etappe fram mot poakjlutdelingen. Stavanger 2 ender på andreplassen, mens Stavanger 3 tar bronsen.
Bergen IK sine seriemestere får sine premier og lagpokal utdelt under landskampen mellom Norge og Latvia i Bergenshallen. Gratulerer til BIK U16.