Vellykket Isbjørncoach samling i Stavanger

bilde

Anders Gjøse viser neste øvelse på tavla for spillere og trenere under isbjørncoach programmet . Lengst vekk med fronten mot av trenerne ser vi følgende fra venstre mot høyre: Petteri Lottila, kretslag 2001 (bak glasset), Eilif Brodtkorb Kristiansand, Eirik Haukali kretslag 2002, Juha Kaunismaki Juniorsjef i Oilers, Jarmo Jamalainen Oilers U20 og Tommy Knutsen Nærbø (med rød lue).

Tirsdag 16/12 var det oppstartssamling i isbjørncoach prosjektet som Norges Ishockeyforbund har startet opp. Dette har fokus på spillerutvikling og styrking av dialogen med kretsene/klubbene fra forbundets side.

Aders Gjøse, som er Isbjørncoach koordinator for region SørVest, var primærforedragsholder. Han orienterte først om programmet, tankene bak det, møte frekvens mm. Senere gikk man igjennom treningsmetoder og fokusområder for treningen den nærmeste perioden.

Etter et par timers teori, var det klart for en treningsøkt der Stavanger s U16 lag var uttøverne, og de deltagende trenerne var enten på is, eller fulgte med på øvelsene fra boksen. Etter økten ble det en halvtimes oppsummering av dagen, samt litt tanker om veien videre for programmet, og tilbakemeldinger.

Dette var en god start og en velkommen styrking av relasjonen/kommunikasjonen mellom forbund, krets og klubber. Fra Stavanger Hockey og Oilers deltok trenere fra U20 til U15, deltagere fra Haugesund, Kristiansand og Nærbø var også tilstede, samt kretslagstrenerne fra U15 til U13.

En god start, med mye nyttig, og man ser fram til at dette vil bli ytterligere styrket ettersom programmet utvikler seg videre, dialogen styrkes ytterligere og gjennom klubb besøk mm.