#Tilbaketilidretten

Regionen har tatt oppfordringen med å delta i NIFs kampanje #Tilbaketilidretten og arrangerer noe spennende lørdag 25.september – og vi utvider det til å dekke hele helgen.

Vi arrangerer spillehelg for U8-U10 også som et ledd i NIHFs pilotprosjekt som tar utgangspunkt i mindre banestørrelser og færre antall spillere på isen.

Først og fremst handler dette om å skape ishockey på barnas premisser!

“I utgangspunktet ønsker vi en endring for å gjøre spillet morsommere, mer inkluderende og gi høyere aktivisering. Samtidig blir det lettere å stille lag, og lavere terskel for å gjennomføre kamper, noe vi håper vil føre til at flere klubber kan delta. Så er det klart en hyggelig bieffekt at det vil være langt mer utviklende og gjøre barna flinkere, vinn-vinn altså, uttaler Vetle Dalberg ifra NIHF”

Helgen 25.-26. september deltar 24 lag på lørdagen og 28 lag på søndagen på spillehelg i Stavanger. Til sammen 12 timer på is for å teste ut nye spille former.

Vi har påmeldte lag fra Bergen, Haugesund, Stavanger, Nærbø og Kristiansand.

Fungerer dette som vi tror og håper på vil dette være et stort steg i riktig retning for norsk ishockey. Vi er utrolig spente og gleder oss til å se hvordan pilotprosjektet vil fungere kommende helg.