Tidenes første U8/ U9 i Kristiansand

22.-23 november gikk tidenes første U8/ U9 kretsturnering av stabelen på Idda Arena i Kristiansand.

Kristiansand Ishockeyklubb (KIK) arrangerte If-Cup, og så mye som 100 barn fra Kristiansand, Stavanger og Haugesund opplevde ekte idrettsglede gjennom hele 40 kamper disse dagene. Mange glade ansikter, særlig når vi kom til turneringens høydepunkt – premieutdelingen! Arrangøren kan fortelle om et fantastisk engasjement fra både lokale og tilreisende barn og foreldre, som sammen bidro til at samtlige fikk oppleve barnehockey på sitt beste.

kristiansand-hockeyDet skal også nevnes at en sterk dugnadsinnsats fra både foreldre og klubb, bidro til et vellykket arrangement.

Arrangøren legger opp til at If-Cup vil bli en årlig turnering i Kristiansand, og håper selvfølgelig at samtlige kretslag stiller neste gang. Sesongen er fortsatt lang, og muligheten for flere turneringer på Sørlandet avskrives ikke, men først må vi evaluere denne helgen.

Arrangementet fanget også oppmerksomhet fra media, til stor glede for små og store. Noen av reportasjene kan dere se her:
http://www.nrk.no/sorlandet/hundre-hockeyfrelste-kjempa-pa-isen-1.12059323
http://www.fvn.no/sport/100-sma-hockeyspillere-pa-Idda-Arena-2713901.html

kristiansand-hockey-kampDette var 2. turnering i kretsserien for U8/ U9 lag, og vi fra KIK er veldig fornøyd med å delta i denne. Vi har allerede fått et meget godt kontaktnett blant lagene i kretsen, og vi opplever positive holdninger og vilje til å dele kompetanse – noe som er viktig for oss som ikke har så lang erfaring.
Mvh, arrangementskomiteen v/ Kristiansand Ishockeyklubb.

Vi på Sørlandet er veldig fornøyd med arrangementet, og at så mange tok turen til oss denne helgen.