Test-vindu II sesongen 14/15 – U14, U15, U16

Her er informasjon om test-vindu nr II (Høst) fra forbundets side.
Det er bare klubbene i A-serien som har krav på å sende inn sine resultater.
Husk på at det er individuelle tester og egner seg best for å måle en persons utvikling da det i denne alderen kan være store fysiske forskjeller.

Det er fullt mulig å benytte seg av hele eller deler av dette i eget lag, selvom man ikke har lag i A-serien.
Mer informasjon på forbundets websider. Se under fra Sportssjef Petter Salsten i Ishockeyforbundet

Det er tid for tester igjen. Frist 19.09.14. Siden sist vi gjennomførte klubbvise tester (mai 2014) har mang e av våre spillere gjennomført tester i regi av Isbjørn-prosjektet, eller som del av Eliteleiren. Denne gangen vil vi derfor ha innsendt test-resultater fra klubber i A-seriene på U14, U15 og U16. Fristen for gjennomføring og innsendelse er fredag 19. september. De spillerne som har testet på Eliteleiren kan benytte de samme resultatene i innsendelsen.

Disse testene, og NIHF’s Utviklingstrapp, er ment som et hjelpemiddel for spillere og trenere til å kvalitetssikre egen utvikling fra et tidspunkt til et annet. Å sammenligne spiller mot spiller i dette alderssegmentet er lite hensiktsmessig, ettersom det er så store forskjeller på biologisk og kronologisk alder fra den ene utøver til den andre. Vi oppfordrer derfor heller klubbene til å benytte testverdiene inn i den individuelle spillerutviklingen, gjerne som et tema i individuelle spillersamtaler, hvor mål, krav og konsekv ens diskuteres.

Elektronisk skjema lastes ned på forbundets hjemmeside og utfylles fullstendig og komplett. Skjemaet sendes på mail til ps@hockey.no. Her kan dere også laste ned informasjon om de fysiske testene, samt istestene hhv hurtighet, teknikk og puckkontroll. Beskrivelse av istestene, finnes her. Har dere spørsmål rundt testingen så ta kontakt med Sportssjef Petter Salsten på 901 98 920, eller pr mail på ps@hockey.no