Stavanger 5 til topps i U14 B sluttspillet i Haugesund

U13-lagbilde

B-sluttspillet for lagene i U14 SørVest serien ble avviklet i Haugesund. De fleste forhåndstipsene gikk nok i retning av at man trodde på en finale mellom Haugesund Seagulls og Stavanger 5.

haugesund-stavanger-u13
Etter innledene gruppespill på lørdagen var de to nevnte lagene i hver sin semifinale på søndagsmorgen. Stavanger 5 tok seg relativt greit til finale på bekostning av Lyderhorn, i den andre semifinalen mellom Haugesund Seagulls og Stavanger 3 ble det en jevn og spennende kamp. Haugesund var klart i føringen mhp antall skudd i første periode, men det var 0-0 til pause. Stavanger 3 scorer til 0-1, og så med 1.20 igjen på klokka øker Stavanger 3 til 0-2 og spilte seg til finale.

I finalen viste Stavanger 5 seg som det førende laget og satte tidlig skapet plass med relativt raskt å gå opp i en 3-0 ledelse. Halveis i perioden reduserer Stavanger 3, og dermed 3-1. Men fram mot pausen gjør Stavanger 5 to mål til og kan gå til pause med 5-1. Laget kontrollerer kampen og vinner til slutt en fortjent seier på 8-1.

Stavanger 2-418

Lagets kaptein kunne dermed motta pokalen som synlig bevis på at Stavanger 5 vant B-sluttspillet i SørVest serien. Det var keeperansvarlig i Rogaland ishockeykrets Henning Haaland, som delte ut pokalene på vegne av kretsen.

Gratulerer til Stavanger 5 som vinner, og gratulerer til Haugesund Ishockeyklubb, med vel gjennomført sluttspill arrangement.