Sportslig ansvarlig i Haugesund Ishockeyklubb

Christoffer Ruud, 24 år, ansettes som Sportslig Ansvarlig i Haugesund Ishockeyklubb – Seagulls.

Christoffer Ruud, 24 år, har signert kontrakt som fast ansatt Sportslig Ansvarlig i Haugesund Ishockeyklubb. Dette er i tråd med vedtak i årsmøtet av 12 mai 2015. Christoffer Ruud blir et nytt ansikt i Haugesund, men så absolutt ikke innenfor ishockey. Etter å ha jobbet med juniorgruppene til Rosenborg Ishockey og Sør-Trøndelag sitt kretslag, samt som videoanalytiker for Rosenborg Elite, ser Christoffer frem til å jobbe 100% med klubbutvikling for Haugesund Ishockeyklubb. Christoffer flytter fra Trondheim til Haugesund iløpet av sensommeren sammen med sin samboer, og er klar for innsats for Haugesund Ishockeyklubb fra 15 august 2015. Samboer, Christine Oshaug Aasen, er utdannet Bachelor i Juss og Administrasjon fra Høgskolen i Molde, og jobber idag som administrasjonssekretær ved Sjukehuset i Molde. Hun vil være på jakt etter tilsvarende jobb i regionen.

Som spiller har Christoffer Ruud spilt på nasjonalt nivå, både som junior og senior, fordelt på spill i blant annet Frankrike og Tyskland, før han startet sin utdanning for å kunne bli trener. Utdanningen inkluderer blant annet en Bachelor fra Høgskolen i Molde innenfor Sport Management og en Master i Idrettsvitenskap fra NTNU i Trondheim.

Christoffer Ruud brenner for ishockey og har mye kompetanse å tilføre en relativt nystartet klubb som Haugesund Ishockeyklubb. Han vil i det daglige jobbe med klubbadministrasjon, marked/sponsorer og ikke minst sørge for at klubbens trenere har den nødvendige oppbakkingen de trenger for å kunne gi et best mulig treningstilbud til våre lag. Kommende sesong vil Christoffer Ruud være hovedansvarlig for både A-lag og aldersgruppen U15/U14/U13.

Å ha en person fulltidsansatt vil sørge for en enhetlig drift av klubben, og samtidig sørge for at alle lag og spillernes behov best mulig følges opp. Med dette sikrer vi en god lokal rekruttering til eget A-lag, som fra neste sesong spiller i 2. divisjon.

Christoffer Ruud’s ambisjoner er omforent med klubbens målsetting når det gjelder å utvikle alderbestemte lag til spill i nasjonalt seriespill, og et mål for A-laget å kunne kvalifisere for spill i 1. divisjon innen 3 til 5 år.

Dette er en gledens dag for Haugesund Ishockeyklubb og vi ønsker Christoffer Ruud og samboer hjertelig velkommen!