Sonesamling september

Invitasjon til sonesamling for gutter 2001, Rogaland/Hordaland Ishockeykrets
Det arrangeres sonesamling i Stavanger for spillere født 2001, lørdag 27 – søndag 28. september på Nærbø. Det vil bli isøkter, off-ice, teori og mat. Detaljert tidsplan kommer senere.

Påmelding innen 10. september til:
Tommy Kudsen tommy.knudsen@lyse.net (ikke Stavanger) og
Svein Ove Andersen SveinOve.Andersen@bakerhughes.com (Stavanger).
NB: Vennligst meld på til nevnte email-adresser og kun disse. SMS, Facebook og lignende vil ikke regnes som påmelding, tilbakemelding eller melding om forfall.

Påmeldingsavgift på 300,- pr deltager betales innen 12. september på Rogaland Ishockeykrets sitt kontonummer 3201.08.93800 Merkes med navn på deltager, årsklasse 2001, og fra hvilken klubb
Oppgi navn, klubb og kontaktinfo i påmeldings-mail. Viktig at alle overholder fristene.

Deltakelse på krets-samlinger danner grunnlag for deltakelse på krets-lag/kamper og eventuell deltakelse med 2000. Vel møtt!

[wpdm_file id=32]

MER INFO:
Oppmøte på Nærbø 12:15 for plassering av utstyr i garderobe. 12:30 blir det teori/spillermøte, og da låses dørene.

Det vil bli servert varmt måltid lørdag og søndag. Og noe frukt. Det kan derfor være smart å ha med seg en matpakke om en trenger litt påfyll. Det blir harde, lærerike økter og lange dager. Men bra utbytte for de som vil ha bra utbytte.

Om noen av målvaktene skal delta på målvaktsamlingen i Stavanger søndag ettermiddag, må de gi beskjed til oss og melde seg på der.

Spillerne er såpass gamle nå, at vi forventer at de selv fikser rett treningstøy til øktene, og viser de rette holdningene under samlingen.

 

.