Sonesamling på Nærbø

Team-2000-ROHO

Lørdag og søndag 25-26 mai ble det arrangert sonesamling på Nærbø for 99 modeller, 2000 modeller samt et jentelag.
Det deltok spillere fra Rogaland og Hordaland ishockeykrets.

Team-2000-ROHO

Team 2000 samlet til sammen 33 spillere fra følgende klubber: Nærbø Farmers, Stavanger Hockey, Bergen Ishockeyklubb, Lyderhorn og Haugesund Seagulls.

IMG 4564

Det var et tettpakket program med 4 isøkter, off ice og teori fordelt på 2 fantastiske dager. Nye Loen på Nærbø tilbyr meget gode lokaler for slike samlinger i form av møterom, isbane, løpebane, fotballbane, idrettshall, kjøkken, m.m. I tilegg til ordinære trenerteam for respektive lag hadde kretsen hentet inn Anders Gjøse som er trener for U16 landslaget til Norge. Han er i tilegg sportslig leder i Frisk Asker junior avdeling med ansvar for U14-U20. Han har tidligere vært daglig leder i Rosenborg Ishockeyklubb og spilt aktivt for Lillehammer og Oilers. Anders bidro utvilsomt med gode kunnskaper på isen, han hadde en teoritime hvor han underviste i hva som kreves for komme langt som idrettsutøver, og ikke minst hadde han svært gode off ice økter med spillerne.

IMG 4603

Sonesamlinger er forløper til kretslag og er i regi av kretsen. Samlingene er åpne for alle spillere som har lyst til å være med, men det bemerkes at dette er tilbud til spillere som vil utvikle seg som hockeyspiller ut over vanlig treningstilbud som klubbene tilbyr.

IMG 4640

Dersom en spiller velger å delta på sonesamling, så må den enkelte spiller også være bevisst og interessert i å yte maksimal innsats og vise interesse for innholdet i disse samlingene. Det legges stor vekt på interesse, evne til disiplin, innsats og spillere må by på seg selv.

IMG 4673

 

IMG 4768