Sesongstart for regionlagene

Regionen er igang med samlinger for våre regionlag.

Til helgen samles 50 utøvere fra alle klubber i regionen til samling i Haugesund Ishall. Denne helgen er det samling for G2008. G2008 er kullet som skal runde av sesongen med deltakelse i regionsturneringen i mars/april 2023 og måle krefter mot de andre regionene sine lag.

Helgen 10.-11.september er det JU17 som skal ha samling. Også denne i Haugesund Ishall. Utøvere i aldersgruppen 2006-2009 er invitert til å delta.

Planen er videre å gjennomføre “monstersamling” i Stavanger helgen 12.-13.november. Dette blir en samling for G2008, G2009 og JU17 samtidig. Invitasjon til disse samlingene kommer.

Forhåpentligvis kan vi denne sesongen planlegge og gjennomføre samlinger uten utfordringer som vi har vært vant til de 2 forrige sesongene. Vi ser derfor frem til samlinger med stor deltakelse, med bra utbytte for utøverne og kontinuerlig spillerutvikling.

Alle samlinger vil bli ledet av regionens hovedtrenere + keepertrenere, med hjelp av “lokale” assistenter fra klubber tilknyttet stedet samlingene arrangeres. Regionen setter stor pris på den hjelp og assistanse vi får fra de lokale klubbene i forbindelse med gjennomføring av samlingene.