Samling1 G2005 gjennomført

Takk til alle fremmøtte for en godt gjennomført samling for gutter født 2005!

Det var nok mange spente spillere som møtte til sin første samling i regi av Rogaland Hockeykrets. Tone Olsen og trener Erik Pettersen tok imot spillere og foresatte til infomøte i Nye Loen på Nærbø i finværet. Samlingen var lagt opp todelt, med en teknisk dag og en spilldag.

Lørdagen gikk med til å trene teknikk og fysisk. Isøktene inneholdt stort sett stasjonstrening, der skudd i ulike posisjoner og med ulike pressmomenter ble terpet. Keepertrener Ruben Smith, coachet keeperne og vil gledelig være med oss helt frem til turneringen i 2020. I tillegg ble det gjennomført en fysøkt for å teste nivå på spillernes fysiske form.

Erik har lagt retningslinjer for «off-season» og ønsker at alle spillerne har fire faste off-ice økter og i tillegg en egentreningsøkt frem mot neste sesong. Dette er viktig for at ikke spillerne skal henge etter på det fysiske når ny is-periode starter.

Ellers var det mye bra innsats, og mange spillere som viste gode ferdigheter. Håper på god deltakelse på de kommende samlingene som er satt til de tentative datoene 27-28 oktober og 16-17 februar. Disse datoene skal fungere med tanke på høstferie og vinterferie i de ulike kretsene.

Kjetil Kaland | Lagleder