Region trening i Kristiansand

Onsdag 28.10 arrangerte regionen en treningsøkt i Kristiansand for de målgruppene/aldersgruppene som utgjør denne sesongens kandidater til regionslagene. Dette gjelder jenter født 2004-2007 og gutter født 2006-2007.

Mange nervøse spillere i starten, men skuldrene kom ned etterhvert og smilene satt løst på isen. 17 spillere fra Kristiansand- og Idda Ishockeyklubb deltok på den 2 timers lange treningsøkten som var delt i 2. Første halvdel med ulike øvelser og siste halvdel som spilleøkt.

Dette initiativet har kommet istand som erstatning for de vanlige regionsamlingene som pleier å gjennomføres – men som denne sesongen sålangt viser seg å være en utfordring på grunn av Covid-19. Treningen på Idda Arena ble ledet av Mads Gabriel Scott fra Kristiansand Ishockeyklubb.

Stor takk til hockeymiljøet og klubbene i Kristiansand som raskt snudde seg rundt, fikk ryddet i timeplanen på isen og stilte opp på dette arrangementet selv om påmeldingsfristen denne gang var kort.

Regionens hovedtrener Erik Pettersen var tilstede og fikk “finsiktet” potensielle kandidater til sesongens regionslag som skal delta på turnering i april 2021. Riktignok er det viktig å påpeke at ingen har forspilt sine sjangser til å kunne bli tatt ut til ett av våre regionslag – der kommer flere muligheter til å kunne vise seg frem.

Tilsvarende region treninger vil forsøkt bli gjennomført også i Bergen, i Haugesund og i Stavanger før jul.