Oppsummering kretssamling 14.-15. januar 2017 o

Jeg vil takke alle for en fin samling på Nærbø i helgen. Alle spillere oppfører seg veldig bra, og det er bra innsats og gode holdninger både på og av is.

Hovedtrener Haukali måtte dessverre gi seg etter dag en grunnet omgangssyken, men Forgaard og Klakegg fortsatte det gode arbeidet på søndagen slik at samlingen ble en suksess. På isen var det mye fokus på å få spillestilen til å sitte, både i spill 5 mot 5 og i over/undertallsspill. Kretslaget hadde som kjent to kamper mot Stavanger Hockey. Den første kampen var veldig jevn og spennende og endte med 6-5 til kretslaget etter straffer. Søndagens kamp tapte vi med sifrene 1-6. Vi hadde en flott og aggressiv åpning av første periode, men datt deretter litt sammen, og tapte 1. periode 0-4. 2. og 3 . periode var langt bedre med resultatene 0-1 og 1-1.

Som de fleste sikkert har fått med seg var det en duell om den siste keeperplassen. Etter samlingen er det foretatt en vurdering og det er bestemt at alle tre keeperne får tilbud om å være med på både neste samling og kretslagsturneringen på Hamar. Laguttaket blir da likt det som ble presentert foran denne samlingen. Gratulerer til Sindre, Aiden og Thomas! Årsaken til at vi går for tre keepere til kretslagsturneringen har blant annet sammenheng med at vi får keeperpoeng i gruppespillet for bruk av to keepere. For å unngå miste keeperpoeng ved skade/sykdom på en av keeperne er det vurdert hensiktsmessig å ta med alle tre. Det vil bli en fortløpende vurdering av alle spillere (både utespillere og målvakter). Alle spillere vil ikke kunne påregne å få like mye spilletid på Hamar ,men samtlige vil være en del av laget.

Vedlagt følger uttak og info. Vi gratulerer alle spillerne!