Ny medlemsklubb i kretsen

Dlogo_kike som har vært observante har kanskje allerede lagt merke til at Kristiansand Ishockeyklubb har ligget inne i klubboversikten, og flotte Idda arena ligget inne i halloversikten til kretsens sider, siden sesongstart.

Kristiansand ishockeyklubb har også blitt invitert som medlemsklubb til kretslags/spillerutviklingssamlinger, trenerutdannelse, backprosjekt mm.

Kristiansand deltar ikke i kretsseriene eller Vestlandsserien for aldersbestemte lag i årets sesong, men laget planlegger å stille lag i Vestlandscupweekendene i flere av årsklassene. Kristiansand Ishockeyklubb har ytret ønske om å søke seg inn i Rogaland ishockeykrets som fullverdig medlem, og det er en prosess som pågår i disse dager.

Vi ønsker Kristiansand velkommen inn i kretsen, og håper å bygge videre på den gode dialogen som alt eksisterer, og er også imponert over den gode rekrutteringsjobben man har gjort i en klubb i rask vekst. Som ved sist årsskifte gjorde at klubbene allerede er registrert som landets 14. største klubb i antall aktive medlemmer.

Kristiansand ishockeyklubb blir dermed kretsens 8. klubb og den 5. med ungdomsavdeling. Idda Arena blir den 8. fullstørrelse isbanen i kretsen, i tillegg kommer Voll sin bane. I antall aktive medlemmer har kretsen da norges største ishockeyklubb i Stavanger Hockey, den 8. største i Haugesund, og den 14. største i landet i Kristiansand. Så vi håper disse og alle andre fortsetter den gode rekrutteringen til sporten vår. Og håper å se mange lag fra Kristiansand i Vestlandscupweekendene og i seriesystemet kommende sesong.

Les mer om Kristiansand ishockeyklubb her