NIHF Eliteleir 2015

Eliteleir arrangeres også i år på Hamar i uke 31 og 32, for gutter født 2000-2001 og jenter født 1998-2002. Det er nå åpent for påmeldinger. Påmelding på Norges Ishockeyforbund sin hjemmeside.

Gruppeinndeling
Gutter født 2000:
Uke 31 (26. juli – 1. august)

Gutter født 2001:
Uke 32 (2. – 8. august)

Jenter født 1998 – 2002:
Uke 32 (2. – 8. august)

I tillegg skal det være treningssamlinger for U20- og U18-landslaget, henholdsvis i uke 31 og 32.

Opplegg
Eliteleier’n er blitt ett begrep i norsk ishockey, og det finnes knapt en aktiv norsk ishockeyspiller som ikke har deltatt på en eller flere av disse. Som vanlig vil uka inneholde mange timer på is hver dag, samt internkamper hver kveld. I tillegg vil det bli egne rolle-treninger (målvakt, back, løper), off-ice treninger, fysiske tester, og ikke minst muligheten til å treffe nye og gamle kamerater fra andre klubber.

Pris og betaling
Deltakeravgiften ved NIHFs Eliteleir er kr. 4 490. For søsken som meldes på tilbyr vi 50 % rabatt for andremann, dvs. kr. 2 245.
Etter din påmelding vil du få tilsendt faktura for innbetaling av avgiften. Påmeldingen er ikke gyldig før denne er betalt. Faktura blir sendt ut fra NIFs regnskapskontor i starten av hver måned i påmeldingsperioden. Påmeldingsfrist 31. mai 2015.
Dersom du melder deg av etter å ha betalt deltakeravgiften må du informere om det i en e-post til eliteleir@hockey.no. Det er nødvendig for å få refundert beløpet. Melder du deg av etter påmeldingsfristen beholdes kr. 1 000 av innbetalt beløp.
Hvis det blir for mange påmeldte forbeholder vi oss retten til å velge ut hvem som får delta.

Påmelding
Påmeldingen gjør du i «Min idrett». Der velger du aktuell uke (uke 31 eller 32). Du må logge deg inn for å få meldt deg på. Er du ny bruker, så trykk «Ny bruker?» i menylinjen øverst til høyre. Sørg for at informasjonen om deg er korrekt (e-post, mobil). Merk at faktura blir sendt til e-postadressen som er registrert her!
Når du har logget deg inn velger du riktig årsklasse, posisjon på banen (målvakt, back eller løper) og trykker «Legg til påmelding».
Har du spørsmål om dette så kontakt support hos NIF: support@idrettsforbundet.no eller tlf. 03 615.
Spørsmål om eliteleiren kan sendes til eliteleir@hockey.no.