Milepæl for Kristiansand og for kretsen

lagbilde u16

Lørdag 14/11 debuterer Kristiansand i landsdekkende U16 B, med bortekamp mot Tønsberg. Det er en viktig milepæl for klubben at man nå har fått fram et lag som for første gang skal spille i en landsdekkende serie.

Det er viktig for klubben og viktig for de yngre lagene i klubben å se hvilke muligheter som finnes ettersom man blir eldre. Videre nedover i aldersgruppene så er en av kretsens ferskeste medlemmer aktiv med lag i SørVest serie U15, U13 og U11, samt i kretsserie U8-U10. Kristiansand har også tatt posisjonen som kretsens nest største klubb. Så med videre god fokus på god rekruttering og spillerutvikling, så vil vi se mange årganger med både gutte og jentelag fra Kristiansand i fremtiden. Men første steg i landsdekkende serier starter til helgen.

Med Kristiansand sin debut i landsdekkende ungdomsserier i år, og Nærbø sin tilsvarende ifjor, så er det gledelig å registrere at to av kretsen sine nyere klubber, synliggjør sporten ytterligere lokalt, og setter sine klubber ytterligere på det norske hockeykartet.

Vi ønsker alle lagene i både landsdekkende, Sør-Vest serier og kretsseriene lykke til videre med sesongen.