Målvaktsutvikling i klubbene

 

 

Målvaktsutvikling i klubbene – sesong 2

 

 

NIHF har de siste sesongene intensivert utdanningen av målvaktstrenere i klubbene.

 

I fjor startet vi også opp med “Målvaktsutvikling i klubb”, hvor NIHF’s Daniel Björnberg reiste på besøk til klubbene. Vårt utgangspunkt var at den viktigste form for påvirkning skjer gjennom

“treningshverdagen” til målvaktene. Gjennom å etablere målvaktstrening i klubbregi. Vi ønsker å fortsette samarbeidet med klubbene om å gjøre hverdagen enda bedre for neste generasjons norske målvakter.

 

Dette har vært et stort område som lenge har vært forsømt fra klubber og ikke minst NIHF. Men som man håper samarbeidet med Daniel og hans tema rundt målvaktsutvikling vil gjøre klubbene enda bedre. Resultater er alt begynt å komme.

 

Målvaktsutvikling i klubbene sesong 2 er nå startet i Rogaland har følgende klubber meldt sin interesse rundt dette gratis opplegget til NIHF’s satsing.

 

Stavanger Hockey og Haugesund ishockey klubb (Seagulls) er de eneste klubbene i Rogaland som er registret hos NIHF

Og som vil få besøk av Daniel Björnberg 

 

I skrivende stund har ikke Stavanger hockey registrert møte dag enda….

 

Haugesund ishockey har avtalt 14okt for gjennomføring av besøk med teori og is trening

For keepere (goalie) u9-u16 og trenere, mv trener.

Hvor han vil gjennomføre 80 minutter teori og deretter ta keeperne med på is til 80 min økt hvor han vil kjøre diverse øvelser.

 

ER det andre klubber eller trenere som er interessert i å være med så er det bare til å ta kontakt med klubbens keeper ansvarlig.

 

 

 

 

Keeper koordinator

Rogaland ishockey krets

Henning Haaland

95457778