Klubben i Mitt Hjerte – Stem på din ishockeyklubb – Stavanger høyt oppe

klubben-imitthjerteNorges idrettsforbund, Dagbladet, P4 og Nordea arrangerer ifram til 21/11 den årvisse “Klubben i Mitt Hjerte” konkurransen.

Alle idrettslag som får mer enn 100 stemmer pr dag er med i trekning om dagspremier på 10.000 kr, kretsen oppfordrer alle ishockeyklubbene i kretsen til å mobilisere egen klubb, både for å synliggjøre interessen o ikke minst være med i trekningen om kjærkomne midler.

Det vil også kåres en sammelagtvinner.

For øyeblikket (søndag 16/11) så ligger Stavanger Hockey (Ishockeyklubben Stavanger) helt oppe på 11. plass blant landets mest populære idrettslag, og er samtidig den ishockeyk lubben i landet med flest stemmer.

LES MER HER

Vi ønsker klubben, medlemmer og støttespillere lykke til i innspurten til ytterligere å klatre på oversikten, og oppfordrer alle ishockeyklubbene i kretsen til å mobilisere for å få stemmer til å klatre sammenlagt og ikke minst få stemmer nok til å være med i trekning om dagspremiene.

Bra jobbet så langt, og Stavaner Hockey klatrer på listene.

Gøy ar klubben ligger på 11. plass blant de idrettslagene med mest støtte i landet.

Håper vi klarer å klatre ytterligere, og kanskje bli byens mest populære og ikke minst den ishockeyklubben med flest stemmer i landet. Og en sluttspurt mot toppen.

5 dager igjen nå, og sikrer man lotteribillett de neste 5 dagene, så bør det være store muligheter i lotteriet også.