Info om kretslagene, samt trener og lederteam kretslag 2003

IMAG1200

Christoffer Ruud & Lukas David kretslagstrenere for 2003

Rogaland & Hordaland Ishockeykretser vil informere om at følgende trener og lederteam er på plass for kretslag 2003/sonesamlinger 2003

Hovedtrenere:
Christoffer Ruud og Lukas David
Trenerteamet vil bli suplert med en hjelpetrener med base i Hordaland, samt en keepertrener.

Lagledere:
Rune Femsteinevik & Kjetil Andreas Hansen

Om Trenerne:
Christoffer Ruud,
er nyansatt sportslig leder i Haugesund Ishockeyklubb. Han kommer fra ulike stillinger innen junioravdelingen i Rosenborg Ishockey og var i tillegg senest i årets kretslags NM U15, en av trenerne for Sør-Trøndelag sitt kretslag. Christoffer har også jobbet som videoanalytiker for Rosenborg Elite.
Som spiller har Christoffer Ruud spilt på nasjonalt nivå, både som junior og senior, fordelt på spill i blant annet Frankrike og Tyskland, før han startet sin utdanning for å kunne bli trener. Utdanningen inkluderer blant annet en Bachelor fra Høgskolen i Molde innenfor Sport Management og en Master i Idrettsvitenskap fra NTNU i Trondheim.
Lukas David,
spilte sin barne og ungdomshockey i Viking Hockey, han debuterte som 17 åring for Oilers 2 i 1. Divisjon og året etter i 2007 for Oilers i Get-ligaen. Lukas har spilt 244 Get liga kamper, 49 1. divisjons kamper, og 5 Champions league kamper. Han er tre ganger Norgesmester og en gang seriemester, og er ellers historisk som tidenes første målscorer i DNB arena. Lukas har trent under en rekke trenere og vet hva som må legges ned av trening for å bli Elitespiller, og tar i tillegg forbundets trenerutdanning.

Christoffer og Lukas gleder seg til å komme igang med samlinger for 2003 kullet, og til å samle motiverte spillere fra Bergen til Kristiansand til gode spillerutviklingssamlinger og ekstra påfyll.

Om kretslaget/sonesamlinger
Rogaland/Hordaland starter med spillersamlinger på U13. Arbeidet med kretslaget er todelt, med at vi
a) ønsker å tilby gode spillerutviklingssamlinger lokalt til en overkommelig pris, samt motivere og guide mhp hva som trengs av holdninger og innsats
og
b) Til slutt som U15 lag ønsker å ha et kretslag som skal prestere godt i NM for kretslag.

Vi prøver å etablere et trenerapparat på U13 som følger laget i de tre sesongene fram til NM kretslag U15. Samlingene på U13 er åpne samlinger, dvs at det ikke er noe uttak, men at man må stille motivert.

På U13 og U14 stiller kun rene årsklasser, dvs at kommende sesong(15/16) er det kun 2003 spillere på U13 samling og kun 2002 spillere på U14 samling

Første samling for 2003 vil være i September (samme gjelder også for U15, U14 og JU18), egen informasjon og innkalling kommer til det.

Trenere kommende sesong for ROHO kretslag er:
U15: Petteri Lotilla/Eirik Grafsrønningen
U14: Eirik Haukali, Hjelpetrenere: Dag R. Klakeegg/Mats Gjøse
U13: Christoffer Ruud/Lukas David
JU18: Eirik Haukali

I tillegg jobbes det med å starte opp med utviklingssamlinger for yngre jenter i tillegg til U18 kretslaget, vi kommer tilbake med det.