Gode testresultater av Rogalandsutøvere på Elitecampen

Mange har vel fått med seg at Get liga klubbene hadde sin Ironman lørdag 8/8. Der Petter Røste Fossen fra Oilers gikk til topps og Oilers kapret en 2. plass som lag bak Sparta.

U15, U16 og U18 Jenter, testes også i 10 ulike øvelser både på og utenfor is, når man deltar på Elitecamp på Hamar. Det er viktig å påpeke at det aller viktigste er å følge opp og sammenligne sin egen utvikling i forbindelse med de tre testperiodene i sesongen. Dette fordi man i denne alderen er ulikt bygget og er ulikt utviklet i forhold til bla puberteten.

Men det er også godt å se at det er lagt ned mye bra barmarkstrening blant våre spillere. I U16 klassen ble Lars Christian Rødne fra Stavanger nr 3 sammenlagt, vinner ble Erlend Melzer fra Frisk, etterfulgt av Christopher Van Dorn fra Storhamar som nr 2. I øvelsen brutalbenk gikk Lars Christian Rødne helt til topps. Det var ellers mange gode resultater av ulike Rogalandsutøvere i enkeltøvelser i U16 klassen.

I U15 klassen kan vi gratulere Anders Fosnes fra Stavanger som årets “Ironman”, her ble Martin Bråthen fra Frisk nr 2, etterfulgt av ytterligere to Stavanger gutter med 3. plass til Hans J. Eckhoff og 4. til Connor Klees. I tillegg kan det nevnes at Marcus Arnesen, Stavanger og Eirik Nicolaysen fra Haugesund delte 11. plassen, så totalt 5 stk blant de 12 beste fra vår krets. På enkeltøvelser så gikk Benjamin Boxill fra Stavanger til topps i både Dips og Chins, Connor Klees vant skøyter forover og Anders Fosnes vant øvelsen puckkontoll.

Hos jentene kom også vinneren fra Rogaland, Une Bjelland Strandborg fra Stavanger ble årets “Ironwoman” foran Millie Sirum fra Vålerenga og Martha Brunvold fra Storhamar. Og Med Karoline Pedersen fra Stavanger på en fin 4. plass.

Med andre ord mye god innsats fra Rogalands uttøvere, og viktigst av alt, mange satte nye personlige rekorder i de ulike øvelsene, så da gjelder det bare å fortsette den gode treningen inn i is-sesongen. Bra jobbet jenter og gutter.