Goaliecamp i Haugesund

keepercamp

Da var keeper camp nr 2 gjenomført i Haugesund .
19 keeper var påmeldt men 17 som gjenomførte denne. Andrè Lysenstøen hadde istiden fra kl 0930 til 1245 og denne benyttet han godt med å kjøre grunnlegende oppvarming på is og teknikk i ca 40 minuter før skytterene fikk komme på banen.

Etter dette fikk hver keeper diverse oppgaver som måtte utføres, men igjen masse grunnlegende teknikk, noe som går igjen hos alle keepere selv om man har vært keeper noen år. Etter ca 2 timer på isen fikk de 45 min pause hvor frukt og vann kunne inntas.

Så var de en ny 1 times økt hvor igjen grunnlegendes teknik var den mest fremtredne faktor på campen. Holdning og riktig posisjonering. Gjøre redningene rett og igjen kom skytterene inn og var med på å gjøre keeperene bedre med hva som var gjenomgått.

Etter at isøktene var ferdig og alle hadde skiftet  (not ) så var det opp i møteromet for en ny brifing om keeperøkten.

Til slutt var de mat som sto på programet. Keeperene som fra nå vil bli kalt sør-vest goalie team fant tonen rundt bordet og mange fikk nye bekjentskaper og nye venner.

En gang i fremtiden vil noen av disse gutta og jentene være på et landslag.  Fremtiden ser meget så lys ut når de gjelder keepere men vi må jobbe på for å få enda flere gutter og jenter inn i hockeyens goalie teams.