Foredrag med Anders Gjøse

Rogaland Ishockeykrets inviterer til spennende foredrag for trenere + interesserte lagledere, søndag 15/6 kl 18.00 DNB arena

I forbindelse med sonesamlingene for U15 (2000) og U14 (2001) på Nærbø stiller Anders Gjøse fra NIHF på samlingen. Vi inviterer samtidig trenerne i kretsen til spennende og aktuelt foredrag søndag 15/6 kl 18.00 i DNB arena.

Anders Gjøse har etter spillerkarriere i Lillehammer og Oilers, hatt trener og administrative jobber i Silkeborg og Rosenborg, før han sist sesong var assistenttrener i Frisk Asker og nå er nyansatt assistent trener i Lillehammer. Anders har også vært landslagstrener for Norges U16 landslag i flere sesonger og er nå nylig utnevnt til landslagstrener for U18. Anders er opptatt av hockeyens utvikling, spillerutvikling, hva som forventes for å ta nivået mm.

Anders vil bla. prate om dagsaktuelt om barmark, trender i spillet fra et internasjonalt perspektiv, hvordan utvikle spillet generelt og hva bør vi være bedre på tidligere. Om landslagsvirksomheten vil han bla. prate om hva de ønsker av/hos spillerne i forhold til det de vet møter dem.

Han håper også på stort engasjement og mange gode spørsmål.

Så her blir det både god input og nyttig påfyll og mulighet til å stille spørsmål.

Ber om at dere sender skriftlig påmelding
innen 13.6 til lermo@lyse.net eller tlf: 95116462