Endelig er sesongen i gang !!!

Lørdag 2. september ble sesongens første puck droppet i en fartsfull «3 mot 3» turnering i Stavanger ishall. I løpet av noen timer på lørdag og søndag ble det spilt hele 132 kamper av unge dyktige spillere fra Åsane, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Haugesund og Nærbø. Ingen tvil om at det gror godt i hockeyfamilien og at klubbene jobber godt med rekruttering. Det lover godt for fremtiden. Veldig kjekt å se at også laglederne på sidelinjen hadde husket å ta på hjelmen.

I de ulike seriene stilte det 9 lag i U8, 16 lag i U9, 12 lag i U10 og 10 lag i U11

Både spillere, trener og lagledere skrøt begeistret av arrangementet: «Å ha det gøy er vår viktigste motivasjon, det er ikke så nøye om vi vinner eller taper» fortalte en av laglederne. En annen mente at «3 mot 3 spill» er best, for da slipper spillerne å føle at isen er for stor, alle spillerne må bidra og lagleder slipper å tenke så mye på organisering av spillet».

For styret i Region Sør-Vest var det viktig å legge årets fysiske styremøte til åpningen cupen som markerte sesongåpning for regionen. Det kjekt å se at både spillere og publikum ser ut til å ha funnet seg godt til rette. Det lover bra for fremtiden.

At styret endelig fikk møtes fysisk opplevdes som viktig og fruktbart. Det er lettere å jobbe sammen og utnytte hverandres styrker når vi kjenner hverandre litt bedre. I tillegg til å kose oss på cup, utarbeidet vi rollebeskrivelser, fordelte oppgaver og startet arbeidet med viktige saker. Noe av resultatet av arbeidet finner dere her. Fremover planlegger styret månedlige møter på teams.

Vi i styret vil fortsette å fremme samarbeidet mellom klubbene. Sammen gjør vi hverandre gode!