2. divisjons kronekampen – Hafrsfjord Kings Ishockeyklubb

Søndag 21. februar kl. 16:00 i Siddishallen spiller Hafrsfjord Kings mot Forus/Sandnes Ravens, og kan bli seriemester i 3. divisjon med en tredjedel av serien igjen å spille.

Til denne kampen ønsker vi å lage en festdag i Siddishallen hvor hele Rogaland er invitert! Hafrsfjord Kings er så langt ubeseiret som klubb, og vi tar sikte på spill i 2. divisjon kommende sesong. For å få til dette ønsker vi å ha en ordnet økonomi, og i den forbindelse inviteres du til å bidra i 2. divisjons kronekampen.

2. divisjons kronekampen fungerer slik at du betaler for eksempel en krone per tilskuer som møter opp i Siddishallen for å se kampen. Vi har en ambisjon om å klare 1000 tilskuere på denne kampen, og oppfordrer deg til å bli med!

I den første pausen vil samtlige bidragsytere leses opp, og det vil i tillegg være en liste på vår nye nettside med hvem som bidrar. Vi jobber for å bygge et fremtidsrettet lag for regionens kommende spillere, og du er velkommen til å bli med på reisen.

Ønsker din bedrift å bidra? Bedrifter er også ønsket som bidragsytere. For kun fem kroner per tilskuer får din bedrift også lov til å ha stand i Siddishallen under kamparrangementet. Er dette interessant? Ta kontakt med vår markedssjef, Richard David på 917 77 409.

Kilde: 2. divisjons kronekampen – Hafrsfjord Kings Ishockeyklubb