Barnet skal lære

lagmoral mestring respekt innsats i hockey.

Starter til høsten! Finn din hockeyskole i Bergen

Kunne du tenke deg å la ditt barn teste verdens morsomste aktivitet? Da har du kommet til rett sted! På denne siden finner du informasjon om hockeyskolene i Bergens ishaller, samt info om hvordan du skal gå frem for å melde ditt barn på en av skolene med oppstart til høsten.

Velkommen til ishockeyfamilien!

Vi ønsker deg og dine inn i varmen med åpne armer! Gjennom ishockeyen vil du få mange fantastiske opplevelser, og du vil kjenne på kameratskap, glede og mestring. Ishockeysportens særegne kombinasjon av skøytegåing, kølle og puck gjør at den skiller seg fra det meste annet, ishockey oppleves derfor som ekstremt morsomt. I tillegg utvikler aktiviteten blant annet balanse, motorikk, koordinasjon og stabilitet, ferdigheter som vil være nyttig å ha med seg senere i livet.

Med andre ord, her er det bare å teste ut, du vil ikke angre!

Rekruttering er en av de viktigste grunnsteinene i organisasjonen vår – Norges Ishockeyforbund (NIHF).

Rekrutteringsarbeidet til NIHF skjer primært gjennom skøyte- og ishockeyskolene rundt omkring i landet. Konseptet retter seg mot barn i alderen 4-8 år, der lek, mestringsfølelse, trygghet og ishockeyglede står sentralt. Gjennom skøyte- og ishockeyskolen lærer barna seg å gå på skøyter, samarbeide med andre barn, bruke kroppen, samt stimulering av grunnleggende motoriske ferdigheter. Barna får også en innføring i spillet ishockey, slik at de som ønsker kan fortsette over på et organisert ishockeylag.

Skøyte- og ishockeyskolene deles inn i ulike nivåer for å treffe alle. Alt fra helt nybegynner som skal gå på skøyter for første gang, til de som allerede forsøkt seg på isen. Klubbene har egne instruktører som tilrettelegger aktiviteten, og som sørger for et morsomt og lærerikt tilbud.

I Bergensområdet er der 3 ishockeyklubber som har tilbud om skøyte- og ishockeyskole.  Bergen-, Lyderhorn- og Åsane Ishockeyklubb.